“Dit is echt de mooiste dag van het jaar!”

Een geweldige dag

Truckersdag 2015 gaat volgens het bestuur de geschiedenis in, als een geweldige dag. Wat hebben wij weer genoten van de passagiers, die er helemaal klaar voor waren. Toen ze terug kwamen van de rit, zag je gewoon dat onze missie weer geslaagd was, al die vrolijke gezichten. En Zoiets doet ons zeer goed en wat ons betreft doen we het volgend jaar weer.

Om de dag te laten slagen, staan wij er als bestuur gelukkig niet alleen voor, en hadden ook dit jaar weer veel hulp van alle kanten. Hierbij noemen we de chauffeurs die met eigen truck of met die van hun baas komen. Deze chauffeurs leveren hun eigen vrije tijd in om bij ons te zijn. Het vraagt toch best wel wat tijd aan voorbereiding (truck wassen, schoon maken van binnen en de tijd om in Hardenberg te komen, want ze komen echt overal uit de regio). Dan de mensen van de evenementenhal, die staan weer de hele dag voor ons klaar, verzorgen de koffie (misschien wel het belangrijkste) en de andere versnaperingen. Ook de hal en parkeerplaats gebruiken we. Dit kost ook veel tijd,  zowel vooraf als nadien, want het moet ook weer opgeruimd worden. Ook de mensen van omroep Noos waren er weer bij, dit was te horen bij de hal of op de radio heerlijk commentaar en muziek. Zo kon iedereen die geen tijd had, mooi meegenieten wat er allemaal gebeurde. Ook zij steken daar veel tijd in, zowel vooraf als op de dag zelf. Dan de politie en de verkeersregelaars die steken er ook veel tijd in, want de verkeersregelaars moeten via e-learning hun bevoegdheid op orde houden. Ook bij de politie vraagt dit heel wat voorbereiding, dus tijd. De EHBO is elk jaar paraat (gelukkig moesten ze niet voor een ernstige situatie in actie te komen) maar helpen daar waar het nodig is en zijn er wel de hele dag.

Monteurs van Auto combi zijn er de hele dag, voor het geval er panne is. Meestal is het alleen als begeleiding en bezemwagen achteraan het konvooi, maar dit jaar moesten ze ook in actie komen omdat er een truck gestrand was. Toen we allemaal weer terug waren (ook de gestrande Truck) stonden de heren netjes te wachten tot deze truck weer naar huis ging, want zou deze niet starten, dan zou er nog weer hulp geboden worden. Alle vrijwilligers die we nu niet genoemd hebben, maar ons als bestuur ondersteunen zijn er ook veelal de hele dag, super!. Last but not least, onze sponsoren die ons financieel ondersteunen, zonder hun bijdrage kan de dag niet plaats vinden. Maar om dit te doen hebben zij vaak ergens anders al wel tijd in gestoken zodat zij dat kunnen doen dus……ook hun tijd. Zo u leest hebben alle mensen veel tijd gestoken in dit evenement. Er had echter 1 iemand geen tijd, die heeft een stopverbod van één van onze verkeersregelaars genegeerd en is door gereden. Dit vinden we heel jammer want wat zijn nu 10 minuten op de tijd die wij er insteken. Gelukkig is er niks gebeurd door deze overtreding, maar het kost deze persoon wel weer tijd om dit financieel weer terug te verdienen dus jammer.

Verder willen wij iedereen bedanken voor hun tijd op deze geweldige dag en hopelijk tot ziens op 10 september 2016

Bestuur Truckersdag Hardenberg
De volgende Truckersdag Hardenberg is:

14 september 2019

Sponsoren

  • Baalderborg Groep
  • Cosmo Trucks
  • Evenementenhal
  • Henk Hulleman
  • Lucas vacuumtanken
  • Masterprint
  • Rekla 2000
  • Schoonmaakbedrijf Benjamins
  • TCR
  • Zagers rioolbeheer